1ο Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας – ICE 2022

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο ICE στο Ηράκλειο  Κρήτης, στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Atlantis.

Το συνέδριο είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο Συνέδριο που προσφέρει γνώση σε νέες τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς.  Επίσης αποτελεί πλέον θεσμό στα ιατρικά δρώμενα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και ένα πεδίο συνάντησης ανταλλαγής απόψεων σε επίκαιρα Καρδιολογικά θέματα.

Έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν Συνάδελφοι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεότερους ιατρούς συναδέλφους καθώς και σε όλους τους  κλάδους των επαγγελμάτων υγείας.

Οι Ομάδες Εργασίας της ΕΚΕ, Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας & Καρδιοχειρουργικής, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ,  συνέταξαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Οι συμμετέχοντες θα  έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως,  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία, στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής. Οι κατευθυντήριες οδηγίες κατέχουν επίσης  ιδιαίτερη θέση στο Συνέδριο.

Το Συνέδριο θα συνοδευτεί από τη διεξαγωγή και μίας Νοσηλευτικής Ημερίδας από την Ομάδα Εργασίας Νοσηλευτών στην Καρδιολογία.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή και ευχάριστη διαμονή στην ωραία και φιλόξενη πόλη του Ηρακλείου.

Π. Αγαθαγγέλου Πρόεδρος ΠΙΣ        

 Ι. Κανακάκης Πρόεδρος ΕΚΕ

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Απογευματινά χειρουργεία: Έρχονται ιδιωτικές ασφαλιστικές στα δημόσια νοσοκομεία – Πώς θα νοσηλεύονται οι πελάτες τους

Θέμα χρόνου είναι τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ να καλύπτονται από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να μπουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές...

Η καρδιαγγειακή νόσος και τα μέτρα πρόληψης

Η καρδιοαγγειακή νόσος αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες θανάτου, τόσο στον αναπτυγμένο όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας...

Οι τρεις πληγές του συστήματος υγείας

Υποχρηματοδότηση, κακή διαχείριση πόρων και σχεδόν ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα Η δημιουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας το 1983 αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες – αν όχι τη μεγαλύτερη...

Ετικέτες