Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής-ICE 2020

Αγαπητές-οί Συνάδελφοι

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο ICE στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το συνέδριο είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο Συνέδριο για όλους τους Επεμβατικούς Καρδιολόγους, Ηλεκτροφυσιολόγους και Καρδιοχειρουργούς, προσφέροντας γνώση σε νέες τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς. Έχουν προσκληθεί και αποδεχθεί Συνάδελφοι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας για να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεώτερους συναδέλφους καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται  με το αντικείμενο από άλλους  κλάδους των επαγγελμάτων υγείας.

Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως,  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία, στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας. Οι κατευθυντήριες οδηγίες κατέχουν επίσης  ιδιαίτερη θέση στο Συνέδριο.

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Καθ. Γ. Κοχιαδάκη, όπως και τους Προέδρους των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Επεμβατικής κ.Δαγρέ, Ηλεκτροφυσιολογίας,κ.Φραγκάκη και Καρδιοχειρουργικής, κ.Δεδεηλία, που χωρίς την επιμονή και συντονισμένη τους προσπάθεια δε θα είχε υλοποιηθεί το Συνέδριο. Επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του  ΠΙΣ κο Π. Αγαθαγγέλου που πίστεψε στην αναγκαιότητα του Συνεδρίου, αλλά και στην Καρδιολογική Κοινότητα που για πολλά χρόνια αγκάλιασαν το Συνέδριο.

Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό Συνέριο για όλους μας και σας εύχομαι επίσης να έχετε  Καλά Χριστούγεννα και μία ευτυχισμένη νέα χρονιά!

Ι. Γουδέβενος

Πρόεδρος 

Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

«ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ΛΟΓΩ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ COVID-19, EΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 30η Ιουνίου έτους 2023».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ Σχετική η με αρ.πρ.ΔΑ2Γ/Φ108/168/28.12.2022 προγενέστερη  Σας ενημερώνουμε για τη δημοσίευση του Νόμου ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.5034/2023 (ΦΕΚ 69/Α΄/18.3.2023), με τον οποίο προβλέπονται τα κάτωθι: ΄Αρθρο 88 παρ.8. Η...

Τα 3 νέα βήματα για τη νοσηλεία ασθενών στα νοσοκομεία – Τι αλλάζει

Τα 3 νέα βήματα για τη νοσηλεία ασθενών στα νοσοκομεία – Τι αλλάζει Τι αλλάζει άμεσα στη νοσηλεία των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία Αλλαγές προωθεί η...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΙ … ΑΛΛΑ”από τον Ομ. Καθηγητή, Ιωάννη Γουδέβενο, 27.03.2023 – Οξεία κολπική μαρμαρυγή

Το επιτελικό κράτος αφού διαπίστωσε ότι με τα καλάθια του νοικοκυριού οι Ελληνες πάχυναν(κυρίως απο τα μακαρόνια Νο 16) τώρα τους φροντίζει με δωρεάν...

Ετικέτες