41ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 41ο ετήσιο πανελλήνιο
συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ . Το φετινό συνέδριο εν μέσω COVID-19 και υγειονομικών πρωτοκόλλων, είχε υβριδική μορφή με διαδικτυακή και φυσική παρακολούθηση !
Ωστόσο οι 2104 εγγραφές, οι 1762 συνάδελφοι που παρακολούθησαν Διαδικτυακά με προσωπικό κωδικό και οι 342 που παρακολούθησαν με φυσική παρουσία καταμαρτυρούν την επιτυχία και αυτού του συνεδρίου που είναι ίσως το μεγαλύτερο που πραγματοποιείται στην ΕΛΛΑΔΑ.
Το επιστημονικό πρόγραμμα ήταν λιαν υψηλού επιπέδου και από την Πέμπτη 29/10/2020 θα υπάρχει και ελεύθερη πρόσβαση στο επιστημονικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΚΕ “www.hcs.gr” , όπως ενημέρωσε σχετικά ο πρόεδρος Ι. Γουδεβενος .
Ταυτόχρονα έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ με συμμετοχή άξιων υποψηφίων, γνωστών για το επιστημονικό έργο τους, τόσο στην επεμβατική οσο και στην μη επεμβατική καρδιολογία.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς ψήφισαν 1261 άτομα με ηλεκτρονική ψηφο και 230 με φυσική παρουσία στην κάλπη .

Εδώ να γίνει μια παρένθεση και να θυμίσουμε ότι η ΕΚΕ ήταν η 1η Εταιρεια, που είχε καταστατικά εισαγάγει την ηλεκτρονική ψήφο και ήδη από τις προηγούμενες εκλογες, υπο την προεδρία του Καθ. Κ. ΤΣΙΟΥΦΗ, είχαν γίνει για 1η φορά με ηλεκτρονικη ή επιστολική ψήφο.

Τα αποτελέσματα ανάδειξαν αντιπρόεδρο τον Γ. ΚΟΧΙΑΔΑΚΗ, Γραμματέα τον Κ. ΤΟΥΤΟΥΖΑ, ταμία τον Α. ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟ και μελη τους Χ. ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ, Ν. ΚΑΥΚΑ, Γ. ΣΙΑΝΟ και Α. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ .

Εύχομαι μια γόνιμη και επιτυχημένη θητεία στο νέο ΔΣ που είναι απαραίτητη για την συνέχεια και την δυναμική της ΕΚΕ!

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Πρώτη επέμβαση με χρήση υπερήχων σε ασθενή με Αλτσχάιμερ

Μια ηλικιωμένη ασθενής που έπασχε από Αλτσχάιμερ υποβλήθηκε στην πρώτη αναίμακτη επέμβαση εγκεφάλου με εστιασμένους υπερήχους. Πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτοποριακή επέμβαση, ένα σπουδαίο...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΙ … ΑΛΛΑ”από τον Ομ. Καθηγητή, Ιωάννη Γουδέβενο, 17.4.2024 – Μελέτες

to be continued..... OMT:optical medical therapy Κατάλληλοι για την μελέτη ήταν ασθενείς που  προέκυψαν μετά από  ΣΦ  για  XΣΝ(83%) και ΟΣΣ με  ένοχη ευάλωτη πλάκα (>50%)...

Νέα εποχή στις επεμβάσεις καρδιάς, χωρίς στερνοτομές

Η καρδιοχειρουργική έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη νέων, λιγότερο επεμβατικών τεχνικών που μειώνουν τον χρόνο νοσηλείας και επιταχύνουν εντυπωσιακά την...

Ετικέτες