Ακτινοβολεί παγκοσμίως η Ιατρική του Πανεπιστημίου Κρήτης

Άριστα” στην Ιατρική κατά την αξιολόγηση από Εξωτερικές Επιτροπές που αποτελούνται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς διεθνώς γνωστών Πανεπιστημίων του εξωτερικού

Άριστα σε δέκα τομείς “πήρε” η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από την ΕΘΑΑΕ. Η επίδοση αυτή σε συνδυασμό με την υψηλή κατάταξη από διεθνείς οργανισμούς επιβεβαιώουν το υψηλό επίπεδο της Σχολής που διακρίνεται παγκοσμίως.

Σε ανακοίνωσή του ο Κοσμήτορας, Καθηγητής Γιώργος Κοχιαδάκης, σημειώνει για τη διαδικασία της αξιολόγησης, πώς διενεργείται κατά την τελευταία διετία για την πιστοποίηση των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών τους από Εξωτερικές Επιτροπές που αποτελούνται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς διεθνώς γνωστών Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

“Συγχαίρω όλα τα μέλη και το προσωπικό για τη σημαντική αυτή διάκριση που πέτυχε ως σύνολο η Σχολή μας και ιδιαίτερα την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) με συντονιστή τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ιωάννη Τσιαούση και τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, τους φοιτητές, απόφοιτους και το προσωπικό που συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το παραπάνω αποτέλεσμα αντανακλά την πορεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και τη συμβολή των ανθρώπων της διαχρονικά.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες: – στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κι επί έξι χρόνια Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, για τη σημαντική συμβολή του, μέσω της πρωτοβουλίας του για την αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Ιατρικής Σχολής και τη συμμετοχής του στην κατάρτιση του φακέλου της Πιστοποίησης, τα μέλη και τη γραμματεία της, για την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις φάσεις της πιστοποίησης, – στους επαγγελματικούς – επιστημονικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους της Ιατρικής Σχολής σε Παγκρήτιο επίπεδο για τη στενή συνεργασία, που αποτυπώθηκε και στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης παραμένει δεσμευμένη στην πολιτική της υψηλής ποιότητας που ακολουθεί και θα συνεχίσει να στοχεύει σε ακόμη υψηλότερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο” – αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ.Κοχιαδάκη.

Πηγή: https://www.cretalive.gr/kriti/aktinobolei-pagkosmios-i-iatriki-toy-panepistimioy-kritis

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για την σκόνη: Ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν να βγουν από το σπίτι

Τι αναφέρουν οι οδηγίες για την προστασία της υγείας των ασθενών και του γενικού πληθυσμού, από την σκόνη. Το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν της τακτικής προβλεπόμενης...

Όλοι έχουμε Πνευμόνια! Πνευμονολόγο; Εκστρατεία ευαισθητοποίησης της ΕΠΕ με πρωταγωνιστές- έκπληξη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ «Τι κοινό έχουμε όλοι εμείς με έναν δύτη, έναν κλαρινετίστα, έναν αθλητή της άρσης βαρών και μια τηλεπαρουσιάστρια;» Μία, μεταξύ άλλων πιθανών απαντήσεων,...

Πόσο σχετίζεται η διατροφική πρόσληψη αλατιού με την εμφάνιση νεφρικής νόσου?

Η αυξημένη κατανάλωση αλατιού έχει συσχετισθεί με εμφάνιση καρδιαγγειακής νόσου, εντούτοις, η συσχέτιση με την εμφάνιση χρόνιας νεφρικής νόσου (ΧΝΝ) δεν είναι γνωστή. Στην...

Ετικέτες