Αγαπητές-οί Συνάδελφοι
Οι ομάδες Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021 το Διεθνές Συνέδριο ICE στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το συνέδριο είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο Συνέδριο που προσφέρει γνώση σε νέες τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς. Επίσης αποτελεί πλέον θεσμό στα ιατρικά δρώμενα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και ένα πεδίο συνάντησης ανταλλαγής απόψεων σε επίκαιρα Καρδιολογικά θέματα.
Πέρα από τη θεματολογία, τη συνυφασμένη με την ειδικότητα μας, που μας απασχολούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε και τις επιπτώσεις της COVID-19 στους Καρδιαγγειακούς ασθενείς.
Έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν Συνάδελφοι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεώτερους ιατρούς συναδέλφους καθώς και σε όλους τους κλάδους των επαγγελμάτων υγείας.
Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως, στην απεικόνιση, στη φυσιολογία,στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας. Οι κατευθυντήριες οδηγίες κατέχουν επίσης ιδιαίτερη θέση στο Συνέδριο.
Δραττόμεθα της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Καθ. Γ. Κοχιαδάκη, που με επιμονή και συντονισμένη προσπάθεια συντόνισε το συνέδριο. Επίσης να ευχαριστήσουμετην Καρδιολογική Κοινότητα που για πολλά χρόνια αγκάλιασε το Συνέδριο.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα παραγωγικό Συνέδριο για όλους και σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και ευχάριστη διαμονή στην ωραία και φιλόξενη πόλη του Ηρακλείου.
Π.Αγαθαγγέλου Πρόεδρος ΠΙΣ
Ι. Κανακάκης Πρόεδρος ΕΚΕ
