Πρωτιά του καθηγητή Λιονή για την δημοσίευση του έργου του

Σημαντική επιτυχία για την Ελληνική Γενική Οικογενειακή Ιατρική  διεθνώς σημείωσε ο καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης  Χρήστος Λιονής. Ο καθηγητής κατατάσσεται με  βάση του δημοσιευμένο έργο του στην πρώτη θέση των ερευνητών παγκοσμίως στο πεδίο της Γενικής Ιατρικής (General Practice)!

ο  όνομα του έρχεται στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο κατάλογο των επιστημόνων/ερευνητών των σχετικών με την γενική ιατρική (general practice) στο World Scientist and University Rankings 2022. «Σκέφτομαι όλους εκείνους που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να καταφέρω αυτό το σημαντικό για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Ελλάδα επίτευγμα: τους γονείς μου, την σύζυγο και συντρόφισσα της ζωής μου, την αδελφή μου και όλη την οικογένειά μου, τους δασκάλους, συναδέλφους, συνεργάτες μου, μεγαλύτερους και μικρότερους, παλιούς και νέους, όλοι συνέβαλαν σε αυτό…» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο καθηγητής. Μάλιστα ο ίδιος συμπληρώνει «όλοι με ενέπνευσαν και με δίδαξαν».

Την επιτυχία αυτή αφιέρωσε ο κ. Λιονής «σε όλους αυτούς αλλά και στους νέους που περιμένουν αποτελέσματα των εξετάσεων τους, καθώς και σε αυτούς που θα ταξιδέψουν σε άλλες χώρες για να τους μεταφέρω ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο». Μάλιστα, ο κ. Λιονής καταλήγοντας την ανάρτησή του με παραινετικό ύφος προς τους νέους επιστήμονες έγραψε  «χρειάζεται όμως όραμα, πίστη και προσπάθεια».

Πηγή: https://virus.com.gr/protia-toy-kathigiti-lioni-gia-tin-dimosieysi-toy-ergoy-toy/

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Άτμισμα ( e -τσιγάρο) στους Εφήβους!!!Προειδοποιήσεις από την American Heart Association

Πρόσφατα σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Καρδιολογίας,το Circulation Research, δημοσιεύθηκαν οι θέσεις της AmericanHeart Association για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Φορείς ΠΦΥ: Τελεσίγραφο σε Πλεύρη- Έως 7 Ιουλίου ενημέρωση για τα μέτρα διάδωσης

Ζήτημα επιβίωσης  θέτουν φορείς της ΠΦΥ σε επιστολή προς τον υπουργό Υγείας εάν δεν επιλυθούν εντός του μηνός εκκρεμότητες σχετικά με το claw back. Σε...

Πως ο SARS-CoV-2 επιδρά στην ανδρική γονιμότητα

Ερευνητές  προσπάθησαν να εστιάσουν περισσότερο στις επιπτώσεις του COVID-19 στo ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, διενεργώντας αρκετές έρευνες, αλλά μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα είναι αμφιλεγόμενα. Μετά-ανάλυση μελετών...

Ετικέτες