Ακτινοβολεί παγκοσμίως η Ιατρική του Πανεπιστημίου Κρήτης

Άριστα” στην Ιατρική κατά την αξιολόγηση από Εξωτερικές Επιτροπές που αποτελούνται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς διεθνώς γνωστών Πανεπιστημίων του εξωτερικού

Άριστα σε δέκα τομείς “πήρε” η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από την ΕΘΑΑΕ. Η επίδοση αυτή σε συνδυασμό με την υψηλή κατάταξη από διεθνείς οργανισμούς επιβεβαιώουν το υψηλό επίπεδο της Σχολής που διακρίνεται παγκοσμίως.

Σε ανακοίνωσή του ο Κοσμήτορας, Καθηγητής Γιώργος Κοχιαδάκης, σημειώνει για τη διαδικασία της αξιολόγησης, πώς διενεργείται κατά την τελευταία διετία για την πιστοποίηση των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών τους από Εξωτερικές Επιτροπές που αποτελούνται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς διεθνώς γνωστών Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

“Συγχαίρω όλα τα μέλη και το προσωπικό για τη σημαντική αυτή διάκριση που πέτυχε ως σύνολο η Σχολή μας και ιδιαίτερα την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) με συντονιστή τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ιωάννη Τσιαούση και τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, τους φοιτητές, απόφοιτους και το προσωπικό που συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το παραπάνω αποτέλεσμα αντανακλά την πορεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και τη συμβολή των ανθρώπων της διαχρονικά.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες: – στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κι επί έξι χρόνια Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, για τη σημαντική συμβολή του, μέσω της πρωτοβουλίας του για την αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Ιατρικής Σχολής και τη συμμετοχής του στην κατάρτιση του φακέλου της Πιστοποίησης, τα μέλη και τη γραμματεία της, για την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις φάσεις της πιστοποίησης, – στους επαγγελματικούς – επιστημονικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους της Ιατρικής Σχολής σε Παγκρήτιο επίπεδο για τη στενή συνεργασία, που αποτυπώθηκε και στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης παραμένει δεσμευμένη στην πολιτική της υψηλής ποιότητας που ακολουθεί και θα συνεχίσει να στοχεύει σε ακόμη υψηλότερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο” – αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ.Κοχιαδάκη.

Πηγή: https://www.cretalive.gr/kriti/aktinobolei-pagkosmios-i-iatriki-toy-panepistimioy-kritis

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Πολυβιταμίνες, ωμέγα-3, προβιοτικά και βιταμίνη D μπορεί να μειώσουν σε έναν βαθμό τον κίνδυνο λοίμωξης Covid-19

Η λήψη συμπληρωμάτων πολυβιταμινών, ωμέγα-3, προβιοτικών ή βιταμίνης D, μπορεί να μειώνει σε έναν βαθμό τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό, ιδίως...

Γερμανία – Τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο τον κορονοϊό, υποστηρίζουν ορισμένοι ειδικοί

Τα διαγνωστικά τεστ αντιγόνου, τα οποία χρησιμοποιούνται μαζικά σε σχολεία, εταιρείες και μπροστά από καταστήματα, δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο τον...

Κορωνοϊός: Ποιες εξετάσεις απαιτούνται για τις θρομβώσεις. Οι συστάσεις της Αιματολογικής Εταιρείας

Η έγκαιρη διάγνωση έχει ζωτική σημασία στους ασθενείς που παρουσιάζουν θρομβώσεις μετά το εμβόλιο. Ποιες εξετάσεις χρειάζονται. Ποια είναι τα ύποπτα ευρήματα...

Ετικέτες