Διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση

Στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που βιώνουμε σήμερα, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης θέλει να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας δημιουργώντας γέφυρες ανάμεσα στη μουσική και την επιστήμη.

Έτσι λοιπόν οργανώνουμε μία λιτή διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση χωρίς κοινό, προσαρμοσμένη στο πνεύμα των ημερών. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί την ημέρα των Χριστουγέννων και ώρα 7.30μ.μ.

Η εκδήλωση αποτελεί προσφορά: Στους υγειονομικούς που δίνουν την καθημερινή τους μάχη στις κλινικές και τα εργαστήρια….Στους φοιτητές που βρίσκονται σε αναγκαστική απόσταση από τους φυσικούς χώρους διδασκαλίας… Στους συμπολίτες μας που βιώνουν την αβεβαιότητα και  τους περιορισμούς της νέας υγειονομικής πραγματικότητας.

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

Γεώργιος Ε.Κοχιαδάκης

Καθηγητής Καρδιολογίας

Για να συνδεθείτε ακολουθείτε το σύνδεσμο: http://www.med.uoc.gr/?g=sxoli/sxoli-kai-koinonia/ekdiloseis

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Οδηγίες ΕΠΕ: Εμβόλιο COVID – 19 σε ασθενείς με Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία χαιρετίζει το εξαιρετικό επιστημονικό επίτευγμα της παραγωγής και διάθεσης, σε χρόνο ρεκόρ, αποτελεσματικών και ασφαλών εμβολίων για...

Η έκθεση Πισσαρίδη για την Υγεία

Ως βασικές παθογένειες του συστήματος υγείας αναφέρονται η απουσία μηχανισμού αξιολόγησης, ελέγχου και ποιότητας στις μονάδες υγείας, η έλλειψη σύγχρονων μονάδων...

Ετικέτες