41ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 41ο ετήσιο πανελλήνιο
συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ . Το φετινό συνέδριο εν μέσω COVID-19 και υγειονομικών πρωτοκόλλων, είχε υβριδική μορφή με διαδικτυακή και φυσική παρακολούθηση !
Ωστόσο οι 2104 εγγραφές, οι 1762 συνάδελφοι που παρακολούθησαν Διαδικτυακά με προσωπικό κωδικό και οι 342 που παρακολούθησαν με φυσική παρουσία καταμαρτυρούν την επιτυχία και αυτού του συνεδρίου που είναι ίσως το μεγαλύτερο που πραγματοποιείται στην ΕΛΛΑΔΑ.
Το επιστημονικό πρόγραμμα ήταν λιαν υψηλού επιπέδου και από την Πέμπτη 29/10/2020 θα υπάρχει και ελεύθερη πρόσβαση στο επιστημονικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΚΕ “www.hcs.gr” , όπως ενημέρωσε σχετικά ο πρόεδρος Ι. Γουδεβενος .
Ταυτόχρονα έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ με συμμετοχή άξιων υποψηφίων, γνωστών για το επιστημονικό έργο τους, τόσο στην επεμβατική οσο και στην μη επεμβατική καρδιολογία.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς ψήφισαν 1261 άτομα με ηλεκτρονική ψηφο και 230 με φυσική παρουσία στην κάλπη .

Εδώ να γίνει μια παρένθεση και να θυμίσουμε ότι η ΕΚΕ ήταν η 1η Εταιρεια, που είχε καταστατικά εισαγάγει την ηλεκτρονική ψήφο και ήδη από τις προηγούμενες εκλογες, υπο την προεδρία του Καθ. Κ. ΤΣΙΟΥΦΗ, είχαν γίνει για 1η φορά με ηλεκτρονικη ή επιστολική ψήφο.

Τα αποτελέσματα ανάδειξαν αντιπρόεδρο τον Γ. ΚΟΧΙΑΔΑΚΗ, Γραμματέα τον Κ. ΤΟΥΤΟΥΖΑ, ταμία τον Α. ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟ και μελη τους Χ. ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ, Ν. ΚΑΥΚΑ, Γ. ΣΙΑΝΟ και Α. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ .

Εύχομαι μια γόνιμη και επιτυχημένη θητεία στο νέο ΔΣ που είναι απαραίτητη για την συνέχεια και την δυναμική της ΕΚΕ!

Περισσότερα Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Νέες Δημοσιεύσεις

Πολυβιταμίνες, ωμέγα-3, προβιοτικά και βιταμίνη D μπορεί να μειώσουν σε έναν βαθμό τον κίνδυνο λοίμωξης Covid-19

Η λήψη συμπληρωμάτων πολυβιταμινών, ωμέγα-3, προβιοτικών ή βιταμίνης D, μπορεί να μειώνει σε έναν βαθμό τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό, ιδίως...

Γερμανία – Τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο τον κορονοϊό, υποστηρίζουν ορισμένοι ειδικοί

Τα διαγνωστικά τεστ αντιγόνου, τα οποία χρησιμοποιούνται μαζικά σε σχολεία, εταιρείες και μπροστά από καταστήματα, δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο τον...

Κορωνοϊός: Ποιες εξετάσεις απαιτούνται για τις θρομβώσεις. Οι συστάσεις της Αιματολογικής Εταιρείας

Η έγκαιρη διάγνωση έχει ζωτική σημασία στους ασθενείς που παρουσιάζουν θρομβώσεις μετά το εμβόλιο. Ποιες εξετάσεις χρειάζονται. Ποια είναι τα ύποπτα ευρήματα...

Ετικέτες